ناگفتههای سیدحسن نصرالله از ولی امر مسلمین
ناگفتههای سیدحسن نصرالله از ولی امر مسلمین
در سال ۲۰۰۶ معركهی بسیار بزرگی رخ داد كه بهطور كلی با گذشته متفاوت بود. همه میدانند كه جنگ ۳۳ روزه در پی عملیات اسیرگیری از سربازان اسرائیلی اتفاق افتاد. همه یا اكثر سیاسیّون جهان عرب و منطقه، حزبالله را سرزنش میكردند كه چرا برای این دو سرباز لبنان را خراب میكنید؟! بسیاری از مردم ما را مسئول این حملات میدانستند. همه ما را به ماجراجویی و به خطر انداختن كشور و مردم متهم ساختند. مسئولیت و بار این اتهام بسیار سنگین بود و باید این را بپذیریم كه اتهام كوچكی نبود. با این حال، در همان آغاز جنگ، این رهبر انقلاب اسلامی بود كه بار این مسئولیت را از دوش ما برداشت. ایشان چند روز پس از آغاز جنگ در گفتوگو با دبیركل حزبالله گفتند كه این جنگ، جنگ سختی خواهد بود و آن را به جنگ خندق تشبیه كردند.جنگ خندق جنگ سختی بود كه در آن جانها به لب رسید، اما رهبر انقلاب به ما فرمودند: با همهی سختیها، شما به خواست خدا پیروز خواهید شد. این یك مژدهی روشن و آشكار از سوی ایشان بود كه جای هیچ تأویلی نداشت. ایشان سپس فرمودند شما به این توجه نكنید كه جنگ را آغاز كردهاید تا به این خاطر احساس مسئولیت و فشار كنید، زیرا اسرائیلیها در هر صورت آمادهی این جنگ بودند و حتی اگر شما این دو نفر را به اسارت نمیگرفتید، اسرائیل به شما حملهی غافلگیرانه میكرد و برای این كار هم آماده شده بود، اما شما با این كار خود، ابتكار عمل را از آنها گرفتید و اكنون ابتكار عمل به دست شما افتاده است.
واقعاً ما هنگامی كه در آغاز جنگ این سخنان رهبر انقلاب اسلامی را شنیدیم، از یكدیگر میپرسیدیم ایشان این سخنان را بر چه مبنایی میگویند؟
ما واقعاً اطلاعاتی نداشتیم كه نشان بدهد اسرائیل آمادهی جنگ بود، اما پس از پایان جنگ متوجه شدیم كه اسرائیل از قبل تصمیم گرفته بود كه در مارس ۲۰۰۶ به حزبالله حمله كند. “اولمرت” هم بعدها اعتراف كرد كه آنها آمادهی این حمله بودهاند. سؤال این است كه رهبر انقلاب اسلامی این را از كجا میدانستند؟
ما این را یك توفیق الهی میدانیم. ایشان به دو امر مهم اشاره كردند: اول اینكه فرمودند پیروزی از آنِ شما است و دیدیم كه این پیروزی محقق شد. دوم اینكه فرمودند دشمن برای حمله به شما آماده بود و برنامهریزی كرده بود و شما كار خوبی كردید كه آغازگر جنگ شدید و ابتكار عمل را از آنها گرفتید. از لحاظ سیاسی، درستی این سخنان پس از جنگ مشخص شد و در زمان جنگ از لحاظ معنوی به ما روحیهی مضاعف داد.
برای آگاهی از روحیهی بالای مقاومت در جنگ ۳۳ روزه، تنها اشاره به ماجرای حملهی موشكی به ناو جنگی اسرائیلی كافی است. صحنهی بسیار عجیب و شگفتانگیزی بود. جناب سید حسن در تلویزیون مشغول سخن گفتن بود كه فرمود: «به این كشتی اسرائیلی روی دریا نگاه كنید كه چگونه مورد هدف قرار میگیرد و در آتش خواهد سوخت.» برخی با خود گفتند این ماجراجوییها دیگر چیست؟! او با تكیه به چه قدرتی این حرفها را میزند؟! اما من دقیقاً میدانم كه در ماجرای ناو اسرائیلی، توكل جناب سید بر خدای متعال بود و اعتمادی جز بر پروردگار جهان نداشت و اصلاً بر چه چیز دیگری میتوانست اعتماد كند؟! صحنهای بود كه خداوند عزوجل آن را ترتیب داد و نشاندهندهی قدرت و عظمت خداوند بود. با این سخن سید حسن، جبروت و هیبت اسرائیل در مقابل چشمان همهی جهان در هم شكست و این یك صحنهی ربّانی و الهی بود.حجتالاسلام سید هاشم صفیّالدین -رئیس شورای اجرایی حزبالله لبنان-